tirsdag, oktober 31, 2006

Lønningsdag.

I dag er det lønningsdag, og min nyoppdagede garnbutikk fikk seg et besøk. Pt3- garnet ble så herlig mykt etter toving, så her skal det strikkes votter. 10 nøster i glade farger valgte jeg meg. Og to nøster Funny til "pels"-kant måtte jeg også ha. Fire nøster sort Smart skal bli sokker og lue til Gubbelille. Og bambuspinner! Det eneste settet med bambuspinner jeg hadde fra før av har fått meg frelst. Jeg digger bambus. Boka "Krymp" fant jeg på en av byens bokhandler, og nå er den altså endelig kommet i mitt eie. Jeg har hatt den på hjemlån fra biblioteket i nærmere fire måneder, men nå får jeg ikke låne den lengre, for det står folk på venteliste på den. Til slutt ble også Familiens julemagasin med på lasset.
Og mine nye bambuspinner er allerede i bruk. Nok et par votter, denne gang i Mor Aase og Funny. Det aller beste med bambuspinner er at de ikke sklir ut av maskene når det begynner å bli få masker under f.eks. tåfelling. De er lette og behagelige å strikke med, og de klirrer ikke så jeg forstyrrer ikke Gubbelille når han skal se på tv. Jeg vil ha mer bambus.

1 kommentar:

Sylvia sa...

Du er ikke sann!!! Alt det garnet og tilbehøret!!!
KRYMP har jeg også, men har vært utlånt siden i sommer, til ei venninne. Har etterlyst den i noen dager nå......... Fin bok!
Er også fan av trepinner nå.
Aron har hatt bursdag i dag (31) og vi har spist kaker i 3 dager til endes, gulp!