søndag, juni 03, 2007

Nok et stort prosjekt ferdig.

Løperen som svigermor skal få i 60- årsgave er ferdig. Den består av 518 omganger og totalt 62160 masker, 14 nøster Mor Aase og 2- 3 meter Canto og jeg har brukt ca 21 timer på den. Den er strikket i rillestrikk, tovet på 40 grader, nålefiltet og tovet en gang til på 60 grader. Og tre av fingrene mine er plastret etter at jeg har stukket meg med filtenåla. Jeg er godt fornøyd med resultatet, og jeg håper svigermor liker fargene jeg har satt sammen. Spesielt fornøyd ble jeg med de fine overgangene mellom hver av blåfargene. Det ble nesten en slags melert effekt. De endelige målene etter tovingen er 57x122 cm, akkurat passe salongbordstørrelse.

5 kommentarer:

sipusa sa...

Du har sannelig god grunn til å være stolt!! Duken er kjempefin, overgangene mellom fargene er, som du selv sier veldig god.

Så mottager blir garantert fornøyd!:-D

Anniken sa...

Kjempe nydelig duk..Den er virkelig råflott...

rigmor sa...

Stilig duk!

Hekledilla sa...

Svigermor ble kjempeglad for løperen, og viste den villig vekk frem i selskapet. Jeg fikk så mye skryt for den, og det var mange som ville ha sånn løper. Men jeg er nå en gang av den formening at det jeg lager skal være unikt, så jeg har ikke lyst til å lage så mange.....Dessuten er det mye arbeid med en sånn, og jeg har rett og slett ikke tid til å masseprodusere disse.

Nunna sa...

Nydelig duk, den røde også :o)
Synes det er så kjekt å tove, for en vet ikke helt sikkert hvordan det ferdige resultatet blir..like spennende hver gang!
Har lyst til å prøve meg på en slik, men vet det er mye arbeid, så må helst ikkje ha noen andre store prosjekter på gang ;o)