mandag, juni 11, 2007

Sommerkjole til Vesla.

I helga har vi vært på tur. Vi har tilbragt noen dager på Gubbelilles hjemplass, Øksfjord. Fredags ettermiddag satte vi oss i bilen og kjørte de 12 milene utover, og søndags ettermiddag kjørte vi hjem igjen. I løpet av helga er jeg kommet så langt på sommerkjolen til Vesla. Jeg strikker og hekler den av Mor Aase bomullsgarn og pinner og heklekrok nr 3. Mønsteret befinner seg i hodet mitt :-)

Grunnen til at vi egentlig dro utover var at Junior er begynt å sparke fotball, og han skulle delta på sin aller første fotballturnering. Så lørdagen var fullstendig viet fotballkamper og moro på Vassdalen stadion. Junior koste seg skikkelig, og syntes det var gøy å spille så mye fotball. Dessverre var batteriene på fotoapparatet flatt, så vi fikk ikke noen gode bilder fra Juniors første møte med organisert lagidrett. Men han fikk en fin medalje som han er ordentlig stolt av.

Vesla fikk også medalje, selv om hun ikke spilte fotball. Treneren for laget syntes hun hadde gjort en så god innsats med å heie på laget og løpe på sidelinja, at han sørget for at hun også fikk en liten medalje. Og Veslejenta strålte som en sol selv om været var hustrig og det blåste kald nordavind.

2 kommentarer:

sipusa sa...

Så flotte klær veslejenta di får!!:-D

Ingen trøbbels med sommer da...hehe;-)

randi K design sa...

Kjempesoet kjole til veslejenta!! Kjekt med hekling om sommeren...