fredag, januar 11, 2008

Godt nyttår.

Jeg sliter litt for tiden. Praksisen tar all energi, så det blir lite gjort her på hjemmefronten. Etter 5 år som hjemmeværende tar det tid å venne seg til å plutselig skulle disponere tiden sin på en annen måte. Jeg kan ikke lengre gjøre ting når jeg har lyst til det. Jeg må gjøre det når jeg har tid.....Smått om senn blir ting likevel ferdig. Her er to stk. ullbukser til Vesla. Den minste er i ribbestrikket Smart på pinner nr. 3,5 mens den andre er i glattstrikket Rubin, også pinner nr. 3,5.
Og her er noe jeg er skikkelig stolt av. En poncho til meg selv. Jeg har brukt Iglo fra Europris på pinner nr 7. Mønsteret har jeg laget selv, og ponchoen er foret med fleecestoff. Den er god og varm og vindtett. Jeg har allerede testet den ut på finnmarksklimaet, må vite.
Og her er tilbehør til ponchoen. Leggiser, lange pulsvanter og lue. Flettemønsteret er det samme som foran og bak på ponchoen. Iglo- garnet er flott å jobbe med. På så tykke pinner ser man at arbeidet vokser fra dag til dag, så lysten til å fortsette blir bare større og større. Dette prosjektet har tatt litt tid, så det ble litt av et sjokk å gå tilbake til strømpegarn på pinner nr 2,5 etterpå.


4 kommentarer:

Muffin sa...

Så fine ting du har laget! Den ponchoen ble virkelig kjekk, med tilbehør og det hele. Ha en fin helg!

syglad sa...

Så flotte ting,ponchoen med tilbehør var kjempelekkert. Og jeg likte drt kjempegodt:-)
Ha en fin kreativ helg.

Hege sa...

Akkurat sånn ribbestrikket bukse har jeg vært på utkikk etter, kunne du gitt meg et lite tips om hvor oppskriften finnes?
Og den ponchoen din var jo bare lækker... Du skulle ha skrevet opp mønster til både den og halsen du har strikket å publisert på bloggen din, det hadde garantert vært mange som vil lage likens. Det er ganske gøy når andre strikker oppskrift du har laget selv.
Ønsker deg å dine ei riktig god helg :-)

Strikketrollet sa...

Jeg synes ponchoen din er helt nydelig. Jeg vil også ha en slik! Jeg skal ha uteundervisning halve torsdagen hver uke fra høsten av, så slike plagg kommer svært godt med:)