lørdag, august 23, 2008

Det produseres julegaver.

Disse blir lagt i julegavekurven. Et par sokker i 6-tråds Regia, pinner nr 3 og et mønster fra Sockbug, og en vaskeklut i Svale, pinner nr 4 og eget design.
Og jeg har kjøpt meg noe småtterier til bruk utover høsten. Noe skal brukes til scrapbooking; diecuts, selvklebende mosegummibokstaver og selvklebende folie. Perler til smykker jeg har planer om, et sett for å lage såper, 2 nøster Regia Silk, mine første stempler og stempelpute og 9 nøster av det bomullsgarnet som Liedl- kjeden solgte.

Liedl har jo som kjent gitt opp karrieren her i Norge uten at de etablerte seg så langt nord som jeg befinner meg. Rema 1000- konsernet kjøpte opp varelageret, og "min" Remabutikk tok inn en del billige varer derfra. Så da fikk jeg også sjansen til å prøve dette garnet. Foreløpig ligger det bare der i kurven mens jeg funderer på hva jeg skal bruke det til. Men søren heller, det kostet meg 30 kroner for 9 nøster, så om jeg finner ut at det var et dårlig kjøp, så bærer jeg det økonomiske tapet.

Genseren til Junior vokser litt og litt. Det skal ikke mange omgangene til for å se forskjell. Jeg har et håp om å få strikket ferdig genseren i løpet av helga, men værmeldingen var så bra for de neste dagene så det kan se ut som at det blir mye uteliv. Ha en fin helg.

5 kommentarer:

amylin sa...

Så fine julegaver du lager. Burde startet jeg også, men foreløpig lenge igjen til jul. lalala ... Ha en fortsatt god helg.

syglad sa...

Flotte julegaver, og så masse flott til hobbybruk da..
ha en fin søndag :-)

Marianne G sa...

Så flink du er som alt er i gang med julegavene. Selv nekter jeg å tenke på jul før tidligst i oktober :-)

Anonym sa...

Hallo. Ja, så har atter ei veke gått... No er det helg, og eg har planer om å sy litt, så skal eg hekle på teppet mitt. Ønsker deg ei fin helg :)
Klem fra Ronille

Anniken sa...

Wow så effektiv du har vært da. Jeg ligger litt nede for tia. Har verken tid eller motivasjon får å komme igang liksom.
Har du for mye tid på dagen er jeg også hjemme for fult nå. Så døren er åpen......

Ha en flott lørdagskveld