fredag, oktober 03, 2008

Mer keramikk.

Her er begitningsprøvene ferdig, glasert og brent på nytt. Alt kom dessverre ikke helskinnet gjennom den siste brenningen, men det gjør ikke noe. Det er tross alt bare prøver, sånn at vi skal se de ferdige fargene og virkningene av de forskjellige påføringsteknikkene.


Dette er et bilde jeg har laget. Det er satt sammen av plater, og tegnene er stjernetegnene til familien min; libra (vekten), pisces (fiskene), virgo (jomfruen), capricorn (steinbukken) og sagittarius (skytten). Årsaken til fargevalget for hvert enkelt tegn er at det er den valgte fargen som forbindes med tegnet. Bildet er malt med begitning og råbrent, og ennå mangler klar glasur og glasurbrannen. Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet.


Dette er et fat i hvit leire. Det er råbrent og mangler glasur. Jeg har ikke helt bestemt meg for farger på glasuren enda, men jeg har en følelse av at hovedfargen blir koboltblå. Jeg må tenke litt på det.


En firkantet skål i plateteknikk. Denne er også i hvit leire, og er kun råbrent. Jeg har ikke bestemt meg for farger her heller.


Dette er pirkearbeid. Disse småtingene skal bli smykker, og korset som er lengst måler ca 5 cm. Da sier det seg selv at det blir mye mikkmakk med de små detaljene. Men jeg liker sånt pirkearbeid, jeg.

3 kommentarer:

mimouna sa...

Så gøy! Tingene dine blir jo kjempefine, gleder meg til å se dem helt ferdige.

LØB sa...

Nydelig keramikk!

Jannicke sa...

Så masse flotte ting du lager.Ser jo kjempe spennende ut.Du er jo kjempe flink.:-D