søndag, november 16, 2008

Mer ull og litt orden....

To nye ullsmykker har sett dagens lys i dag. Det turkise til venstre er ei nålefiltet kule og to nålefiltede rundinger, satt sammen med sølvkjeder. Kulen har små sølvfargede glassperler brodert på og sirklene har en påsydd sølvblomst hver. Svarte skinnsnorer som kjede. Det røde er er nålefiltet hjerte med gullfargede glassperler brodert på. Og jeg fant et langt gullkjede som ikke ble brukt, så det har herved fått seg anheng. Dette blir nok julesmykket mitt i år:-).

Smykkestashet mitt trenger et skikkelig oppbevaringssted. Jeg har prøvd å rydde litt i kofferten jeg oppbevarer perlene og alt det andre i, men det ser jo like kaotisk ut. Så jeg er på leting etter en boks eller noe sånt med flere rom i, noe som kan egne seg bedre til alt småtteriet enn trekofferten. I mellomtiden får den duge, og plastposer med ziplås i forskjellige størrelser kan være nyttige å ha. Trekofferten har forresten min eldste datter laget på sløyden på i 9. klasse. Jeg synes den er flott. Lokket er dekorert med decoupage...motivene er da ikke helt meg; masse bilder av han derre gutten som spiller Harry Potter:-). Aner ikke hva han heter i virkeligheten, men på den tiden kofferten ble laget, var han visst veldig pop hos min datter.

1 kommentar:

mimouna sa...

Gøy med slike ullsmykker. Datteren min har nettop begynt å lage slikt også, hun koser seg skikkelig med det. Og så blir de jo veldig fine også da!