onsdag, februar 04, 2009

Endelig er den ferdig.

Og jeg er ganske fornøyd med genseren. Litt lang i ermene, men den er såpass trang rundt håndleddene at det gjør ikke noe. Nå skal jeg ta meg en ørliten pause fra sånne store strikkeprosjektet, for det tok på armer og skuldre, dette. Men Gubbelille skal få maken med tid og stunder. Jeg føler bare ikke for å starte rett på en ny i samme mønster....

Jeg har en mistanke om at det er første gangen jeg publiserer et bilde av meg selv her på bloggen. Sånn ser altså jeg ut... Gubbelille måtte være fotograf i går kveld- til vanlig befinner jeg meg bak kameraet selv, men når jeg selv sitter inni det som skal fotograferes så måtte han til pers.
Nærbilde av monteringsarbeidet mitt. Til at det er første gangen jeg har gjort dette, så synes jeg ikke det ble så verst. Og jeg måtte bare ringe hjem til mamma to ganger underveis;-). Neida, jeg er ikke det spor stolt....Jovisst er jeg det! Jeg har lov til å være stolt når jeg har overvunnet en såpass stor barriere i strikkekarrieren min. Egentlig var det ingenting som tilsa at dette prosjektet noensinne skulle bli ferdig.... Jeg strikker sjelden etter ferdige oppskrifter, jeg liker ikke å strikke med flere farger på samme tid og monteringen får meg til å svette bare med tanken.... UFO'en er fløyet, og jeg har bare 3 igjen. Det føles utrolig deilig.

17 kommentarer:

Topsy sa...

Det var en utrolig flott genser, gratulerer med vel utført arbeid!

Kelsina sa...

Kjempefin genser! Gøy når man er ferdig med litt større prosjekter.

sol sa...

Den ble flott! Tenker gubben gleder seg til å få maken :)

Sigrun sa...

Kjempeflott genser du har strikka, og ja den monteringa kan du være stolt av.

Niko sa...

Genseren er flott, fint mønster.

Stubbetufsa sa...

Enig med de andre, genseren er fin!! Du har vært riktig flink, og du har grunn til å være stolt. Tipper mamma også er det!

Ruth@ sa...

Hei på deg...
Endelig ferdig og så fin den ble... Gubben venter det skjønner jeg...

Bitt@mi sa...

Genseren ble nydelig!

Hekledilla sa...

Takk og takk og takk, alle sammen. Bare bittelittegrann stolt her nå:-)

sipusa sa...

Kjempefin og stilig genser! Gratulerer med ferdig prosjekt, er det ikke bare herlig:-D

syglad sa...

Oi, den ble lekker og så fin en modell som bærer den flotte genseren da..
Ønsker deg en flott kveld :-)

sopran sa...

Gratulere med super duper flott genser. Kjempe imponert over monteringen din, der har jeg litt å gå på enda kjenner jeg...

turvid sa...

Kjempefin genser! :)

Anonym sa...

Virkelig flott genser :-)

Kristin sa...

Så utrolig fin genser!! Jeg er imponert over at du turte å montere den selv... Jeg hadde ikke gjort det tror jeg... Ønsker deg en god helg!!

mimouna sa...

Den ble jo kjempefin! :o)

Lille sa...

Mega fin genser! Grattis!