søndag, april 19, 2009

Hverdagen har innhentet oss....

...etter en flott påskeferie. Vi har hatt nydelig vær, og vært ute på skiturer, grillturer og turer i akebakken. Vi har vært på kino og på bowling, vi har hatt besøk av gode venner og vi har vært på besøk hos både mine og Gubbelilles foreldre. Nå holder jeg på med siste innspurt før eksamen...
Så langt er jeg kommet på innleveringsoppgaven i tekstil. Dette skal bli et bilde, og jeg har litt sammensying av for-, mellom- og bakstykke, sy lukkekant, lage oppheng og litt håndsying av mindre detaljer igjen.


Her er oppgaven i toving. Det som gjenstår her er å sy på noen perler og lage en opphengsanordning. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan jeg skal løse det... skal jeg lage en løpegang øverst og bruke en trestokk som oppheng, eller skal jeg gjøre det enkelt for meg selv og bare sy på to plastringer i de øverste hjørnene? Valgets kvaler....Og endelig er pynteputa mi ferdig tovet og nålefiltet. Jeg synes den ble riktig flott, jeg. Vesla elsker å kose med den mens hun ser på barne-tv... Den er strikket av Sport- garnet fra Europris.


2 kommentarer:

mimouna sa...

Oj, her var det mye nytt siden sist! Jeg drømmer meg alltid tilbake til skolen når jeg er innom bloggen din, koste meg glugg ihjel med kunst & håndverk.

Tror jeg ville ha laget en slags løpegang og et fast oppheng på toveteppet, det mister fort formen hvis du bare lager ringer i hjørnene.

Stubbetufsa sa...

Skjønner at du har det travelt med eksamen og sånt!
Den puta så myk og deilig ut, ja!