mandag, juni 08, 2009

Jeg er tilbake...

...i bloggverdenen etter eksamenspausen. Eksamen er bestått, og nå kan jeg begynne å leve mitt sosiale liv igjen :-). Den siste måneden har vært intens, men selv om det føles som jeg har sittet med nesa i ei bok hele mai, så ser jeg jo nå at jeg har jo kosa meg litt også. For se bare hva jeg tross alt har rukket å produsere innimellom arkitektur- og kunsthistorie, kreativitetsteorier og -prosesser, barns utvikling i tredimensjonale materialer og diverse arbeidsprosesser i forskjellige materialer:
To bursdagskort til jenter på 7 år.
Rosa smykke av glassperler på vaier.

Lyseblått smykke av glassperler på vaier.

Skjerfet er strikket av Viking- garn, pinner nr 7 og eget mønster.

Raggsokker av det finske 7 brødre- garnet, strikket på pinner nr 4 og mønsteret er Blueberry Waffel.

Sett med gjestehåndduk og to vaskekluter, garnet er Stork og jeg har brukt pinner nr 3,5.

Og dette holder jeg på med nå. Det er et skjerf i Brilla- garnet, jeg bruker pinner nr 3,5 og mønsteret er en del av en genseroppskrift fra juni- nummeret av Simply Knitting. Jeg har 1/2 nøste igjen av totalt 4, så det går nok ikke mange dagene før jeg kan vise det frem ferdig blokket med frynser og hele pakka. Selve mønsteret kommer dårlig frem sånn som det ligger her, men etter blokking blir det nok bra, tror jeg.
Nå når eksamen er vel overstått, må jeg begynne på nok en kraftkrevende innsats. Vi skal nemlig flytte. Etter 4 år som leietakere i huset her, har eieren funnet på at han skal bruke huset selv, så vi har vært på intens husjakt ei stund. Nå har jakten båret frukter og vi har funnet oss et nytt krypinn, men før vi er klare til å flytte må vi ta et krafttak for å kvitte oss med en del ting som vi ikke har lagringsplass til der hvor vi skal bo fremover. Det betyr at rubbel og bit av blant annet babyutstyr vil ha nye eiere. Noe har allerede funnet seg et nytt sted å være, men enda sitter jeg her med 4 store kartonger med jenteklær fra 0- 4 år og ei pent brukt sprinkelseng med madrass og sprinkelbeskyttelse, et badekar og en del babyleker. Alt er for godt til at jeg klarer å kaste det, så hvis noen har bruk for det, gir jeg det bort. Vi er dessverre ikke velsignet med en Fretex- butikk her i byen....1 kommentar:

Stubbetufsa sa...

Gratulerer med bestått! Og du har produsert mange fine ting innimellom lesingen, ser jeg1
og så skal du begynne å tenke på flytting! Ja, ja, du får nå ryddet...