søndag, november 19, 2006

Ferdige ting.

Her er litt av det jeg har bedrevet tiden med i det siste. En isskrapevott (bare selve isskrapen som mangler) i Mor Aase og Funny.
Lue til Vesla. Jeg har brukt pt3 og Funny, og tovet den godt, først på 60 grader og så på 40. Enda er den litt stor, men Vesla er fornøyd. Bildet viser ikke luen i sin helhet. Det er nemlig en nisselue som rekker vesla til midt på ryggen. God og varm er den i alle fall.
Sokker i lange baner. Blå Smart med spetter til Junior, gul Superwash til meg selv og rester av sort Smart til Vesla. Da hun fikk vite at de sorte, små sokkene var til henne, utbrøt hun:"Æ vil ikke ha dem, for æ like ikke svart. Æ like bare rosa!!" Men hun har nå tatt dem i bruk.
Votter. De øverste blå er strikket i Mor Aase og Pelican, de hvite er Mor Aase og Funny og de nederste er pt3, tovet på 60 grader. Junior har allerede tatt dem i bbruk, og han er kjempefornøyd med dem. Når han er ute i snøen og leker med dem på, blir det jo en del snøklumper som fester seg, men da tar han bare vottene av seg, denger dem to ganger mot veggen, og så er de snøfrie igjen. Og han vil ha flere par av denne sorten.

Ingen kommentarer: