fredag, november 24, 2006

Fremgang.

Litt får man da gjort, selv om store deler av dagen går med til barnepass og husarbeid. Begge ermene på genseren til Gubbelille er ferdig og bolen er godt og vel påbegynt.
"Vamsen" til Junior begynner også å ta form. Om 6 cm skal jeg dele av til for og bakstykke, og derifra og ut er det jo bare en lek.
Sjalet mitt får seg også en og annen omgang med heklekroken. Men det går litt trått. Sjalet blir 2,3 meter fra spiss til spiss, så det er lange omganger. Og er man så uheldig å hekle inn en liten feil, så er man i trøbbel. Dette garnet er absolutt ikke lett å rekke opp. Og fargen er helt umulig å ta skikkelige bilder av. Nå må det jo nevnes at det er ikke rare dagslyset man har her oppe i Finnmark for tida, så det er vanskelig å få tatt gode bilder generelt for tiden.
Og så strikker jeg jule- kopptuer til meg selv. I rød Tuva, 60 masker pinne nr. 3,5 og en omgang rett-vrang og en omgang rett. Dette er nr 2.

2 kommentarer:

Gimpelise sa...

Så mykje fint du har på pinnene for tiden.
Ha ei fin helg.

Lena sa...

Takk for besøk på bloggen min:-) Må si du har mye på gang og det blir jo så flott! Likte spesiellt godt genseren du strikker til "gubbelille", den blir deilikat og fin!