fredag, november 24, 2006

"Hobbyrommet" mitt.


Huset vårt har for få rom. Så alt av skap og skuffer i stua har vært okkupert av garn. Over alt hvor det kunne tenkes å være litt plass , har det vært garn. Ikke nå lengre.

Soverommet vårt er en lang tarm på ca 14 kvadratmeter. Og halve rommet har vært i bruk. Nå befinner alt dette seg der- i den halvdelen som ikke ble brukt før. Og jeg har plutselig fått et sted hvor jeg kan sitte i fred og ro og holde på med mitt. Kanskje symaskinen blir litt mere brukt nå når jeg slipper å rydde den vekk for hver gang spisebordet i stua skal brukes til andre ting....

Under flyttingen opp på loftet hadde jeg samtidig "vareopptelling" i garnet mitt. Jeg har 23, 6 kg garn. *rødme* Alt vises ikke på bildene, for skapet under hyllene er fullt av garn, og jeg har to esker stablet inn i klesskapet...og en eske inne på kottet. Gubben har for første gang fått se hele garnlageret mitt på en gang. Og han hevet ikke et øyenbryn engang. Han smiler bare oppgitt for seg selv hver gang han passerer herligheten på vei mot senga om kvelden. Herlige Gubbelille min....er det rart jeg er glad i ham?

4 kommentarer:

manne sa...

Sant det er deilig med en dedikert plass til hobbysakene man har?

Lillefix sa...

Ååååå! Så deilig å vite at det er noen der ute som har mer garn enn meg *ler* Gjett om jeg skal fortelle gubben om det!
Ha en finfin helg med alt garnet og "hobbyrommet" :-D

Sylvia sa...

Det var jammen litt av et garnlager!!
Mitt garn er litt overalt, hadde håpet på å slanke det litt, men så kjøper jeg inn noe nytt i ny og ne....
Mannen min gav meg noen kr i går, og holdt godt fast i det og sa: Nå må du ikke gå rett i butikken og kjøpe garn for ALLE pengene da!!!
Han kjenner meg godt!
God helg!

Anonym sa...

just thought I'd let you know a place where you can make some nice extra cash secret shopping.
I made over $900 last month having fun!
http://www.degree-programs-online.info/makingcash.html