mandag, november 06, 2006

Helgas sysler.

I helga har jeg, Gubbelille, Junior og Vesla vært i Tromsø og besøkt søsteren min og familien hennes. Jeg har hørt ville rykter om at det er en butikk i Tromsø som har tatt inn Opal- garnet, men etter flere timers intens tråling av byen på lørdag, måtte jeg bare gi tapt. Jeg fant ikke hele butikken. Og ingen kunne fortelle meg hvor den lå heller. Så skuffelsen var stor, og som trøst måtte jeg nøye meg med to nøster Pelican som skal bli til effektkanter på votter som jeg skal strikke og tove. Ellers har jeg brukt helga til dette:
To par votter som skal toves. Strikket i Mor Aase, Funny og pt3. Og sokker og lue til Gubbelille i Smart. Det måtte være i svart, for han skal bruke det på jobben, og da må fargene matche med uniformen.
Og så har jeg kjøpt meg nye støvletter. Og disse er et skikkelig kupp. Opprinnelig pris var nesten 1200 kroner, men de var på salg med 70% avslag, så jeg betalte 350 kroner for dem. Jeg tror ikke jeg noensinne har hatt så dyrt skotøy før. Ellers har vi fått handla juleklær til ungene, vinterjakker og sko til Gubbelille. Det har i det store og hele vært ei trivelig helg med masse shopping, god mat og koselig samvær med søsteren min og de tre barna hennes som jeg er så glad i. Synd at man treffes så sjelden, men når man må sitte 6 timer i bilen for å komme seg dit, så blir det ikke så ofte man tar turen til Nordens Paris.

3 kommentarer:

Ann Tove sa...

Det tar bare 5 1/2 time å dra til din andre søster!! Hi Hi Hi...

Hekledilla sa...

Begge får like mye besøk av oss, hvis det var det du mente....? To ganger i året. Det er kortere vei til Tromsø, men det tar lengre tid, for vi tar to ferger underveis. Og det er flere 50- og 60- soner den veien. Til Mehamn er det mange fjelloverganger med fartsgrense 90 km/t, så det går fortere å kjøre den veien. Men dit drar vi bare på sommeren....

trulte38 sa...

stilig sko, *misunnelig* hihi..

gratulerer med blogg,