torsdag, januar 25, 2007

Pågående prosjekter.

Her er da min haug med dårlig samvittighet. Hjørnebordet i stua flyter over av pågående prosjekter, og nå har jeg atter en gang gitt meg selv forbud mot å starte på noe nytt før i hvert fall halvparten av dette er borte. Noen av de største prosjektene bør i alle fall ferdigstilles før jeg begynner på noe nytt.
Øverst til venstre: en hvit bomullsgenser i perlestrikk hvor halve bolen er strikket, lilla sokker i hullmønster- den ene er ferdig, rosa leggvarmere- også en ferdig. Nederst til venstre: grønt, strikka skjørt med heklet kant nederst. Mangler bare en omgang med luftmaskebuer så er skjørtet ferdig og jeg kan begynne på toppen som hører til. Til slutt ei BoogaJ- veske i diverse bruntoner. Det er en bestilling som jeg har all verdens tid på å gjøre ferdig.
Øverst til venstre: Rød, rund heklaveske som skal toves. Det er bare tovingen og montering av hank som mangler, så den er det håp for. Videre ligger det i midten en genser til Junior. Den er nesten ferdig- mangler bare noen få omganger på bærestykket før skiten skal monteres og strikkes hals på. Så ligger der et rødt, hekla sjal i Ombelle. Det blir svææært, når jeg bare får det ferdig. Godt over halvveis, så det er håp for dette også. Nederst til venstre ligger det ei veske hekla av oldemorsruter. Veska må fores før den kan taes i bruk, og som jeg tidligere har fortalt så er ikke akkurat symaskinen og jeg godvenner. Til slutt ligger min evige dårlige samvittighet- genseren til Gubbelille. Jeg har kommet så langt at jeg har delt av for ermehull og strikka ca 10 omganger på forstykket. Genseren er så tung å håndtere nå at det sjelden blir strikket mer enn tre omganger i slengen.

Det var presentasjonen av min dårlige samvittighet. Og nå skal jeg gå løs på haugen og se hva som frister mest. Eller finne det jeg har minst motstand mot. Problemet er at jeg har 1000 ting i hodet som jeg har lyst til å begynne med, deriblandt flere genserprosjekter...... uæææææ!!!

3 kommentarer:

Elite sa...

Litt av en samling. Det krever mot å oppsummere! Lykke til.

Annette sa...

Her var det litt å velge i ja :) Begynn med det som er minst arbeid med, da blir man mer motivert, når man se at noe faktisk blir ferdig ;)
Og husk å kos deg da :)

Heklejenta sa...

Det er godt å se det er andre også som har en del uferdige ting liggende. det gir en manger trøst. :)