onsdag, mai 09, 2007

Uteliv.

I dag har Vesla og jeg vært ute og kosa oss med våren . 5 grader, overskyet og sur vind hindrer oss ikke fra å kose oss ute, og når man har fotoapparatet med finner man alltids noe å ta bilde av.
Rosebuska i hagen står i fjorårets falmede prakt, og snart er det på tide med en runde med greinsaksa. Jeg har lyst til å vente enda en stund før jeg beskjærer de greinene som skal bort.
Rabarbraen titter frem straks sneen forsvinner rundt den. Det ser ut som disse knoppene har det litt vel travelt med å skyte i været, siden sneen ligger tett rundt enda.
Og gåsungene på selja vekker begeistring hos både store og små i disse dager. Det skal ikke så mye til for å glede ei lita tulle på 4 år, og når man elsker sommer og å være ute uten klær på, så er dette en årstid med mye forventning i lufta.


Vesla gleder seg uten tvil til sommeren og at hun ikke trenger å ha så mye klær på. Mamman hennes gleder seg også for Vesla og klær er ikke noen god kombinasjon. Hun vrenger av seg straks man snur ryggen til henne..... og da snakker vi ikke bare om uteklær. I vennekretsen vår går hun bare under navnet "strømpebuksefantomet", for hun går som regel bare i t- skjorte og strømpebukse innendørs hele vinteren. :-)

1 kommentar:

Ronille sa...

Jaja bedre med strømpebukse og t-skjorte, sønnen min vart kalla nudisten.. Men ikkje nå lenger, for nå er han 15 og påkledd. Ha en fortsatt fin dag *klem*