torsdag, mai 10, 2007

Sykehusbesøk.

Jeg har tilbrakt to timer i Hammerfest. En halv time på sykehuset til undersøkelse og ca 1 1/2 time inne på et rotete og uoversiktlig kjøpesenter som man måtte være i besittelse av god orienteringssans for å klare å komme seg ut av. Heldigvis hadde jeg Gubbelille med, for ellers hadde jeg vel enda vandret rundt og lett etter toalett og utgang.

De fire timene jeg tilbrakte i bilen på tur til og fra Hammerfest, ble brukt til dette:

Ullsokker i str sånn ca 29, strikket i Smart på pinne nr 3,5, og disse blir lagt i gaveskuffen tenker jeg.

Og forresten, besøket mitt på sykehuset var veldig vellykket. Det som fastlegen min her hjemme fant, og som han ikke visste hva var, var ganske enkelt en fettkjertel som forsvinner av seg selv. Det er visstnok helt normalt og dukker opp fra tid til annen. Så hvis ikke svarene på celleprøven sier noe annet, så skal jeg bare regne med at jeg er heeelt frisk!!! Svar på celleprøven bør være klart innen en uke, så nå bryter snart jubelen løs her i heimen. :-)2 kommentarer:

H sa...

Så flott du fikk slike gla' nyheter!

Anniken sa...

Wow...så heldig du va på sykehuset da...Jeg har også "bare" 3 uker igjen til svarene kommer...Håper de går fortere enn denne uken.Når man venter så intenst på noe går tiden meget tregt..
Skal nok finne veien hjem til deg en dag, må bare bli litt modigere først..hehe.Er jo meget beskjeden jeg da....