torsdag, juni 14, 2007

Arbeidsrommet mitt....

...har fått seg en opprydding. Utrolig hva man får gjort når man ikke har ungene i fingrene hele tiden. Her sitter jeg altså og filulerer på maskeantall og omganger, garn og pinner- eller jeg syr. Symaskinen min er en 18 år gammel Singer. Den gjør nytten sin selv om det ikke er masse finesser og stæsj på den. Men jeg regner med at ønsket og behovet for noe nyere og bedre kommer til å melde seg etter hvert.


Hyllen over arbeidsplassen inneholder mye rart. I de to plastkurvene har jeg alt jeg har av perler og smykkedeler. Garnet som har plassen sin her er bomullsgarn (Mor Aase, Tuva, Bomull Sport, Løve bomull, Mandarin Classic og Mandarin Petit) og diverse effektgarn som Funny, Tindra (svensk), Orkidè, Popcorn, Pelican, Chili og Fancy- Bouclè. Her oppbevarer jeg også alle oppskriftene og mønsterheftene jeg har samlet opp gjennom årene, men som jeg sjelden bruker i sin opprinnelige form. Mønstersamlingen min fungerer mer som en form for inspirasjonskilde- for jeg kan godt finne på å ta litt fra en oppskrift og litt fra en annen og resultatet blir som oftest noe unikt som ingen andre har.
Og her er en del av garnlageret mitt. I øverste hylle er det kun Sport ullgarn (fra Europris). I hylle nr 2 har jeg Vestlandsgarn, Mor Aase tovbart og Artic. I hylle nr 3 har jeg raggegarn, Bingo,Superwash fra Europris, Anna, Kid mohair og noen nøster av det billiggarnet som Nille solgte for en tid tilbake. I den nederste hyllen ligger det Safir, Cortina, Iglo, pt3, Topp t'tå og Smart. I skapet under ligger det Vamsegarn, Banco, og en del "spesiellt" garn (Sissi, Rose, Scala, Mohair Lux, Soft Mohair, Ombelle, Kool Kidz, Zafiro, Cool flamme og div. Pingouin- garn som er gått ut av produksjon). Der ligger også alt jeg eier og har av tynt strømpegarn sånn som Nagano, Sisu, Silja og Ida.
Her er det snakk om fullstendig kontroll på hva man har og hvor man har det. Merkelig nok er det bare på dette området jeg har sånn kontroll- ting ellers blir rett som det er borte for meg, og jeg kan gå i dagesvis og lete etter neglefila eller kaffekoppen..... Men på arbeidsrommet har jeg oversikten på både garn og stoff.

1 kommentar:

Fidus sa...

Hakeslepp !!! SÅ mye garn! Og for en orden !!! Og så fine kjolene ble ( Det var de jeg begynte å se på..)