onsdag, juli 04, 2007

Jeg har arbeidslyst for tiden.

Dette har jeg sydd til Vesla. Jeg kjøpte noen fleecepledd til 25 kroner stykket på Rema 1000, med det i bakhodet at det skulle bli til klær til ungene. Og jeg er riktig fornøyd med resultatet denne gangen. Junior skal også få seg genser og bukse i fleece når jeg bare finner et brukbart buksemønster. Mønsteret på genseren har jeg funnet i Kreative kvinner. Til skjørtet har jeg brukt deler av et mønster jeg hadde liggende, men jeg har jo selvfølgelig tilpasset det og laget min egen vri på skjørtet.
Og jeg har bestemt meg for å prøve en gang til med tunikaen som Vesla klippet i stykker. Men jeg har gjort noen forandringer på modellen. Aldri så galt at det ikke er godt for noe: Jeg fikk forandret på et par ting som jeg ikke var 100 % fornøyd med, men som jeg allikevel følte at jeg kunne leve med. Nå blir den imidlertid akkurat sånn som jeg hadde tenkt i utgangspuntet. Og jeg har fått meg en flott håndarbeidskurv. Ei venninne av meg skal flytte til Stavanger, og hun holder på å tømme leiligheten og sende sakene sine av gårde. Denne kurven fikk jeg for hun orket ikke å drasse den med seg sørover. Tusen hjertelig takk, Grete.

Jeg har planlagt å sy et trekk til den- stoffet er allerede funnet frem, jeg må bare tenke litt på fremgangsmåte for jeg har ikke så mye av dette stoffet så det er ikke rom for å gjøre noen feil underveis.... Kan du hjelpe meg litt, Angelita?? Jeg vet at du kan dette, så om du har noen tips, blir jeg kjempeglad. ;-)

3 kommentarer:

Hekledilla sa...

Jaha????

Ronille sa...

Halloen. Heldige vesla di som får så fine kjoler. Handarbeidslysta er på topp hos meg også, for akkurat no er det overskya og da passer det bra med å strikke :) Ha en fortsatt fin dag :) (merkelige kommentarer du får...)

Angelita sa...

Heia vennen!
Klart æ kan hjelpe dæ. Må bare tenke litt. Sitt i Sverige å e trøtt, så forklaringa får komme om litt. Stor klæm!