onsdag, mars 12, 2008

De små ting i livet.

Det går fortsatt i mindre prosjekter som er fort ferdige. Smetteskjerfet i et tidligere innlegg har fått selskap av ei fargerik lue, Junior har fått seg et sett med smetteskjerf og lue i grønn Safir, og jammen har jeg ikke laget ei lue til meg selv også- i mørk rød Mor Aase Superwash.
Blueberry Waffles i 6- tråds Opal, skjerf av Finull og Canto og et par grytekluter i Alpegarn som skal toves og nålefiltes pynt på.


Og så en haug med saker og ting som jeg ikke har somla meg til å feste tråder på enda. Et skjerf i et utrolig kjipt mohairgarn, Jaywalkers og pulsvanter i Online, gule sokker i Opal og turkise i Fabel. Mønstrene til de to siste har jeg funnet på Sockbug- skulle gjerne lagt inn link til den, men jeg får det ikke til. Pulsvantene i Onlinegarnet er i Jaywalker- mønster. Jeg måtte endre litt på maskeantall og avpasse mønsteret til tykkere garn og pinner.
Mammutsalg er en fin begivenhet, og jeg benyttet anledningen til å skaffe meg noen hobbybøker for en billig penge. Siden jeg leker med tanken om å begynne med scrapping kjøpte jeg like godt to bøker om temaet. Masse gode tips og råd for en nybegynner her. "Myk design" og "Mange masker små" har stått på ønskelista lenge, og nå er de mine.


Disse har jeg også anskaffet meg. Ikke på Mammutsalget, da, men jeg klarte ikke å styre unna fristelsen de utgjorde. Her fant jeg masse gode ideer, både til julegaver og til oss selv.

Nå er jeg ferdig med utprøvningspraksisen, og dagene er mye roligere. Til høsten begynner jeg på skole igjen. Kunst- og håndverk ved Høyskolen i Finnmark. Jeg gleder meg som et lite barn til julaften. I mellomtiden skal NAV skaffe meg en praksisplass i en ordinær bedrift, sånn at jeg slipper å gå hjemme og tulle i flere måneder. Greit å kunne beholde de gode rutinene man har innarbeidet seg. Men 100% stilling klarer jeg ikke å fikse. Det blir for mye for meg. Man skal tross alt fungere hjemme også, og utprøvningspraksisen ga meg en god pekepinne om hvor jeg står på det området. Jeg orker ikke å leve et liv hvor jeg jobber 100% og ikke har overskudd til noe som helst på hjemmebane- hverken unger, husarbeid, sosialt eller hobby. Sånn vil jeg ikke ha det.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann. God Påske til deg og dine :)
Klem fra Ronille

Monitor de LCD sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Monitor de LCD, I hope you enjoy. The address is http://monitor-de-lcd.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Er innom på besøk for og avlevere en aldri så liten vårklem til deg jeg i dag *klem fra Babsy*

Anonym sa...

Innom for å ønske deg ei fin helg.
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Titter innom for å ønske deg ei god helg :)
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Ønsker deg ei fin helg :)
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Så var nok ei uke over og det er snart helg. Eg er på min ukentlige God Helg bloggbesøktur, og ønsker deg ei fin helg.
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin helg.
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Er litt seint ute med å ønske deg God Helg- og Pinse. Men dei siste dagane har vore så fine at eg har stort sett vore ute og lite ved datan :) Men i dag er det grått og regn, så da passer det bra med ei bloggbesøkrunde.
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin 17.mai helg. Eg og mannen min reiser på hytta :)
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Ja så var atter ei veke over og det går mot helg :) Eg er ute på mi ukentlige bloggbesøkrunde for å ønske deg ei god helg.
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Litt seint ute med å ønske deg god helg (grunnen ser du i bloggen min), men ønsker deg ei fortsatt fin helg. Her skinner sola, og eg sitter og koser meg med strikketøyet i solveggen :)
Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. Her kommer ei lita helgahelsing fra meg. Vi har sol og varme, og det resulterar i lite handarbeid.
Klem fra Ronille

strikkedilla sa...

Masse fine produkter du lager. Morsomt å ta en titt.

Anonym sa...

Heisann. Innom på helgebesøk for å ønske deg ei god helg Den siste veka har vore regnfull og kald, men no vil eg ha sol… Klem fra Ronille

Anonym sa...

Heisann. No er det helg, og for min del også sommerferie, 2 herlige måneder med fri :) Ønsker deg ei fin sankthanshelg. Klem fra Ronille

Babsy sa...

Jeg er bare en snartur innom for og legge igjen en liten sommerhilsen til deg og dine *klem*