torsdag, desember 18, 2008

Dagene går fort....

....og snart er det jul. Plutselig kom jeg på at det er ca 3 uker siden jeg har oppdatert bloggen min, så i dag blir det mye variert stoff her. Siden sist har vi feiret Veslas 6- årsdag. I år ble det hjertekake, og Vesla var storfornøyd med det. Tenk at hun er blitt 6 år, den lille villspika vår. Hun er blitt skolejente, og stortrives med det. Blid og glad hopper hun av gårde sammen med broren hver morgen for å ta skolebussen, og mammahjertet renner over av stolthet over dem begge to.

Sånn ellers går dagene sin gang med juleforberedelser. Julegavene er avsendt, baksten begynner jeg som smått å bli ferdig med og rundvasken har jeg blåst en lang marsj i i år. Det merkes at jeg ikke lengre er 100% hjemmeværende husmor, for jeg har ikke så mye energi til sånne sysler mer. Tidligere kunne jeg ikke drømme om å la rundvasken være til jul, men i år har jeg rett og slett ikke hatt hverken tid eller ork. Vi tar den til våren.....

2 kommentarer:

mimouna sa...

Hjertekake må jo være perfekt for en liten prinsesse som blir 6 år. :o)

Det er så gøy å se alle oppgavene dine, synes du er både kreativ og flink. Egentlig er det greit å ha det litt travelt når man holder på med kjekke ting.

Anonym sa...

Innom for å ønske deg god helg, benytter samtidig anledningen å ønsker deg ei God Jul.
Klem fra Ronille