torsdag, januar 22, 2009

Garnlager.

Jeg har ryddet i garnlageret mitt. Det trengtes. Da jeg flyttet "hobbykroken" min ut av soverommet og ned i stua, ble alt garnet puttet i plastkasser med lokk og stuvet inn i et kott. Uten noen form for system. Så etter hvert har jeg mistet oversikten over hvor jeg finner hva.... Nå har jeg sortert alt etter bruksområde, tykkelse og innhold- en kasse for strømpegarn, tykt, tovbart i en kasse, en kasse med tovbart til pinnestr. 3- 3,5, superwash for seg i en kasse, mohair i en kasse, bomull i en kasse, effektgarn i en osv.... og hver kasse har fått en hvit merkelapp med innholdet på.
Jeg har ikke veid garnet. Bortkastet arbeid, for jeg bryr meg egentlig ikke om hvor mye det er. Bare jeg har det jeg trenger når jeg trenger det, så er det ikke viktig å vite på grammet hvor mye det er der. Nemlig;-).

4 kommentarer:

turvid sa...

Mye fint garn. Kanskje 2 kilo i hver kasse? ;)

God helg!

mimouna sa...

Veldig kjekt med slikt system. Det blir mye letter å holde oversikt og finne det ma skal ha. Og du har jammen flere kasser enn meg! :o)

Anonym sa...

Oh my God!!! Det var litt av et garnlager! Kan jo nesten starte utsalg du...:)

Elin H. sa...

For et garnlager!!! haha. Så morsomt! Jeg har ikke på langt nær så mye, men siden jeg fikk strikke og heklekløe, har jeg hatt hamstretendenser hver gang jeg går innom en garnbutikk :) Morsomt det.