lørdag, januar 24, 2009

Jeg har UFO'er jeg også;-)

Og her er en av dem. Påbegynt i fjor vinter en eller annen gang, og lagt vekk fordi jeg syntes det ble kjedelig...det fristet så mye mer med mindre og ikke så tidkrevende prosjekter. Begge ermene og nesten en mønsterrapport på bolen var unnagjort.... og så sa det stopp. Da jeg hadde opprydding i garnet mitt, fant jeg kassen med UFO'er også og jeg bestemte meg for å i hvert fall gjøre ferdig denne. I går tok jeg meg i nakken og strikket ferdig den første mønsterrapporten og en til. En igjen, så har jeg bare noen omganger med 6 rette og 3 vrange, så er genseren ferdig. Og så er det bare monteringen igjen, og den gruer jeg meg til fordi jeg må klippe i arbeidet.... Jeg blir svett bare med tanken, og jeg regner med at mamma får et besøk når den tid kommer:-) Hun kan det, jeg har aldri gjort det før.


Mønsteret er fra Gjestal, garnet er Superwash Sport og pinner nr 2 1/2 og 3 1/2. Genseren skal jeg ha selv, men Gubbelille synes mønsteret var fint så jeg har planer om en til ham også siden oppskriften inneholder en herreutgave også. Jeg får dykke ned i garnlageret og se om jeg finner noen farger han liker. Og så oppdaget jeg at det er kjempelett å regne om maskeantall og få mønstert til å passe til barnegensere også, så det kan jo godt hende at hele familien får seg gensere i dette mønsteret etter hvert.

5 kommentarer:

Ruth@ sa...

Hei på deg...
kjekkt og få ferdig ufo. dette med og klippe i strikke tøyet er ikke meg heller, min mor har funnet ut at jeg må lære meg den nå... Lykke til, vi må vel stole på oss selv når det gjelder dette ...

amylin sa...

Så flink du er til å strikke ferdig UFOer! Ha en god helg!

mimouna sa...

Det var en fin UFO! Er det bare ribbestrikk på bærestykket kan du jo dele til ermer og strikke fram og tilbake? Jeg synes også det er skummelt å klippe, bra vi har mødre som tør! :o)

sissels sa...

Det er godt å få unna ufoer, og ikke mindre godt når de er så fine som dette.
Du har laget masse flotte innleveringer.
Ha en riktig så fin søndag.

Stubbetufsa sa...

Æ veit. Ho e kjempeflink. Vi har vært i lag på husflidsmøtan, æ har på mæ no et par av hennes strikka, tøvde læsta. Æ har bestaindi hadd så godt i mæ førr ho, snill som ho e.