tirsdag, mars 10, 2009

En dag fylt med farger.

Jeg føler meg i et fargerikt humør for tiden. Farger er viktig i livet mitt. Jeg elsker å sette sammen fine fargekombinasjoner og få farger til å harmonere sammen.... I dag syntes jeg at jeg fortjente denne buketten. Ett nøste Raggi fra Jarbo, ett nøste Punto Color, to nøster Kitten og fire nøster Brilla i en aldeles herlig knallgul farge. Brillagarnet var til nedsatt pris på grunn av utgående farger, og jeg håper disse fire nøstene holder til et lite sjal...jeg får nemlig ikke tak i flere av samme farge... Jeg har planer for resten av garnet også...


Oppå alt garnet ligger det noe jeg bare vet at jeg kommer til å angre på å ha kjøpt. Ett sett med langpinner....Knit Picks...fra Du Store Alpakka...tenk om jeg blir frelst, jeg også.... Jeg har jo ikke nådd å bytte ut alle plast og metallpinnene mine med bambus...og så kommer det ei ny "greie" som gjør meg tullerusk.... Men jeg måtte ha langpinner i str 6, og butikken hadde ikke bambuspinner....plast kjøper jeg uansett ikke...så da var dette eneste alternativet. Men de er jo riktig så fargerike, da...:-)


Vesla skal i bursdag i morgen, og hun ville gjerne gi en av hjertesponeskene i bursdagsgave. Jeg fant frem en udekorert eske, en prinsesseserviett og decoupagelim og tryllet frem en skikkelig prinsesseboks. Oppi ligger det noen Diddlesting- Diddle er visst veldig populært blandt jentene for tiden.... Og med ei rød silkesløyfe rundt boksen, blir nok dette en spesiell bursdagsgave.

Til slutt i dag har jeg lyst til å dele et dikt med dere. Dette diktet dumpet ned i innboksen min i formiddag... Og det slo meg hvor beskrivende det var for livet mitt for tiden.


NY DAG
Jeg har fått en vakker gave,
-en ny dag som kun er min.
Det er opp til meg å velge,
hva jeg bruker gaven til.
Dagen står der i min dørsprekk,
venter på å komme inn.
Fulle av blanke,rene sider
med all verdens farger til.

Hvordan kan jeg best utnytte
denne gaven jeg har fått?
Jeg må velge varme farger!
IKKE farge arket grått!

Jeg vil bruke dagens timer
til å være positiv!
Glede mennesker jeg møter,
gi oppmuntring og et smil.
Uansett så må jeg huske
at når dagen er forbi,
har de ting jeg sa og gjorde
tråkket opp en liten sti.
Det er opp til meg å styre
hvor den stien fører hen.
Ønsket er at du som ser den,
kan se sporet av en venn!
Ha en fin dag videre.

1 kommentar:

Stubbetufsa sa...

Nydelig og tankevekkende dikt, Hekledilla!