fredag, mars 06, 2009

Snart helg.

Da har jeg blokket havskumskjerfet, og resultatet ble bedre. Myyyye bedre. Nå er jeg jo nesten fornøyd med det, og kan være bekjent over å gi det bort og si at jeg har strikket det selv. Når jeg tenker meg om, så er det faktisk første gangen jeg har blokket noe jeg har strikket....

Men det ble fint, ikke sant? Neste bilde viser nærbilde av mønsteret. Det lille fillekameraet mitt klarte jo selvsagt heller ikke denne gangen å vise den riktige fargen... Rødt er umulig å fotografere med kameraet mitt... det blir bestandig mer orange enn det i virkeligheten er. Skjerfet har en nydelig og klar rødfarge. Jeg ønsker meg et skikkelig kamera, men økonomien vår tillater ikke sånne utskeielser nå...

Hullmønster på engelsk har aldri vært min sterke side, så egentlig er jeg litt stolt av dette. For to år siden hadde jeg ikke mulighet for å strikke etter engelske mønstre overhodet. Jeg klarte ikke å forstå det som stod i oppskriften. Etter at jeg begynte på ADHD- medisinene åpnet det seg en ny verden seg for meg. En verden full av muligheter og inspirasjon.... Jeg klarer å konsentrere meg om å lese oppskriften, oversette til norsk og strikke samtidig. De tre tingene var umulig å få til før, og jeg ga opp før jeg egentlig fikk begynt.

Mens jeg ventet på at skjerfet skulle bli ferdig, satte jeg meg ned med hobbylakken og eskene jeg kjøpte tidligere i uka. Noen skal dekoreres med hobbylakk og noen skal få decoupagedekor. Jeg tror sannelig jeg venter på våren, jeg, for det ble mye lyse, vårlige farger på eskene:-)


Og så malte jeg et porselenskrus mens grunningen på boksene tørket. Motivet er det samme som på "Velkommen"- skiltet i tre i et tidligere innlegg.

Jeg har begynt på et nytt strikkeprosjekt. Torsdag kveld er tv- kveld hos oss. Criminal mind og Numbers er ukas høydepunkt på tv- fronten for min del. Så rillestrikk passer godt når øynene er rettet mot tv'en, og i går kveld fikk jeg en god start på dette egentlig kjedelige prosjektet. Det skal bli ei pute, og den skal toves. Fint prosjekt for å få brukt opp litt av de to plastkassene jeg har med Sport- garn fra Europris. Disse to fargene har jeg ganske mye av, og det er ikke usannsynlig at det etter hvert blir en tovet løper også. Jeg får se hvor lei jeg er av rillestrikk når puta er ferdig :-). Ha en riktig god helg, alle sammen.
3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Du verden, så flittig du har vært, da! Skjerfet ble nydelig!
Så du har ADHD! Jeg har lenge lurt på hvordan det oppleves av jenter! Jeg er glad for at du får hjelp. Min eldste sønn utredes nå for ADHD. Klem!

HobbyMegHer sa...

Så nydelig skjerfet ble!
Blir spennende å se puten ferdig.
Ha en fin lørdag!

Anonym sa...

Nydelig skjerf :) Ha en fin 8.mars.