tirsdag, april 21, 2009

Puh!!

Etter en durabelig innsats de siste dagene, er jeg endelig i mål med det som skal være ferdig til siste samling... Sånn ble veggteppet mitt til slutt:

Alt i alt er jeg fornøyd med det, til tross for noen små skjønnhetsfeil her og der. Det jeg tidligere har sydd, har jeg brukt ferdig lagede mønster og beskrivelser til, men her måtte jeg selv lage arbeidsbeskrivelsen... Så jeg har vært nødt til å tenke nøye gjennom hvordan jeg skulle gjøre det for at det skulle bli riktig.

Det tova veggteppet har fått perlene som manglet, og jeg har sydd en løpegang på baksiden, tredd en tynn bambuspinne gjennom og laget en snor av tvunnet ullgarn til å henge det opp på veggen med.


Nå er jeg ferdig med alle de praktiske oppgavene dette studieåret, og her er alt samlet på ett brett. Torsdag og fredag skal klassen ha kunstutstilling på høyskolen, så i morgen må jeg pakke alt pent ned i kasser og ta det med på skolen. Det blir litt av et styr med å ordne utstillingen. Vi blir å bruke det meste av dagen i morgen til det. Så håper vi at utstillingen blir godt besøkt, sånn at vi får vist frem det vi har jobbet med hele året. Lokalavisene, lokalradioen og TV Nord er invitert til å komme og lage reportasjer fra utstillingen...
Jeg mangler forresten en oppgave på bildet. Det er et digitalt collage hvor jeg har brukt Photoshop til å sette sammen bilder og tekst til en plakat. Den oppgaven ligger på en minnepinne som jeg må ha med meg på høyskolen i morgen sånn at jeg får printet det ut i A3- format. Skriveren jeg har her hjemme takler ikke sånne oppgaver....
Nå akter jeg å ta meg en aldri så liten pust i bakken, for de siste dagene har vært stressende, og de neste tre blir ikke noe bedre.... Så resten av kvelden skal tilbringes i godstolen med senkede skuldre og et aldri så lite strikketøy :-) Det synes jeg at jeg fortjener.

2 kommentarer:

mimouna sa...

Lykke til med utstillingen! Synes du har laget mye fint, så dette vil jeg tro blir bra. Godt å være ferdig tenker jeg.

Hanne sa...

Kjempefint tovabilde!