søndag, mai 03, 2009

Jeg stresser...

...med eksamensnerver for tiden. Så bloggingen blir kraftig nedprioritert til etter 19. mai. Jeg har rett og slett ikke tid til så mye aktivitet i cyberspace... Denne helga har jeg i tillegg til eksamenslesinga hatt huset fullt av besøk. Min eldste datter, Snuppa har vært hjemom en tur for å presentere kjæresten sin for oss. Det er en kjekk gutt hun har funnet seg, glad i unger og med et muntert vesen som sprer mye latter rundt seg. I tillegg har det meste av svigerfamilie vært innom... Så nå må jeg intensivere lesingen de siste to ukene frem til eksamensdagen.

Garnbutikker som stiller utsalgsgarn på utsiden av døra finnes det vel mange av, og når man kommer over garn til under halv pris stopper man jo opp og ser om man finner noe man kan tenke seg å bruke. På torsdagen fant jeg 4 nøster mohair lux og 6 nøster stork til en billig penge. Noe blir det nok av det, uten at jeg i skrivende stund kan si hva.Jeg har strikket opp litt restegarn. Tuva er godt til vaskekluter og fire rester ble til 3 kluter.

Her holder jeg på med en strikka løper. Den skal toves og nålefiltes. Sportgarnet mitt får føtter å gå på med sånne prosjekter. Strikker på pinner nr 5, og jeg regner med at jeg kommer til å bruke 7 nøster hvitt og 3 nøster blått. Jeg har faktisk bare 21 riller igjen, så er den kjedelige delen ferdig.

Nok et forsøksprosjekt. Strikka håndduk og vaskekluter i Bomull Sport. Siden garnet er mercerisert er jeg spent på å se hvordan det egner seg som vaskekluter. Blir det vellykket, skal jeg strikke flere sånne sett og gi bort i julegave sammen med selvstøpte såper.Og så har jeg malt litt igjen. To trefjøler har fått motiver og er klare til å henges på veggen. Svinaktig morsomt ble jo litt "politisk ukorrekt" i disse svineinfluensatider, men det får stå sin prøve.... Jeg tror kanskje grisen har fått et ufortjent dårlig rykte...tenk bare på alle grisene i Egypt som må bøte med livet...Noen bokser har jeg også malt. Motivet til venstre har jeg malt på frihånd, det til høyre er et motiv jeg har funnet i ei av mine mange hobbybøker.


Og til slutt to sponesker som er malt med hobbylakk og dekorert med serviettdecoupage. Etter at jeg begynte for alvor med denne formen for dekorering, har serviettbeholdningen i huset økt betraktelig... Nå ser jeg på servietter på en annen måte. Motivet er viktigere enn størrelsen...det første jeg ser etter om motivet kan brukes til decoupage :-)


Såh. Da har jeg skrevet om det meste av mine meritter den siste tiden. Nå blir det en god stund til jeg oppdaterer bloggen min, for som sagt; nå tar eksamenslesingene det meste av tiden min. Vi sees etter den 19.


4 kommentarer:

torill sa...

wow du hadde mye å vise til i oppdateringe :) flotte ting du lager og lykke til med eksamen når den tid kommer.

Jorun sa...

Her var det jammen mye på en gang! Så dyktig du er.
Lykke til med eksamen!!

amylin sa...

Så fine motiv du har malt på de eskene! Greit å få brukt opp litt restegarn også. Lykke til med eksamen.

Stubbetufsa sa...

Lykke til med eksamen!
Krysser fingre for deg!