torsdag, juli 30, 2009

Nytt til kjøkkenet.

Vi har jo flyttet, og jeg har fått et kjøkken totalt forskjellig fra det gamle. Kjøkkenet i "gammelhuset" var... nettopp, gammelt. Stort, upraktisk og trehvitt.... Kjøkkenet her i leiligheta er mindre, men allikevel mye mer praktisk og i andre farger. Benkeplatene er mørk kirsebærfarget, mens frontene er i lys bøk og alle hvitevarer er integrert i kjøkkeninnredningen. Stilig, synes nå jeg da. Men jeg er tilhenger av tekstiler for å myke opp interiøret, og jeg mangler duker som passer til innredningen. Så jeg heiv meg rundt og fant frem 4 nøster gult Stork bomullsgarn for å lage meg et kjøkkensett selv. Denne løperen er ca 60 cm lang, og skal få følge av to kortere på ca 30 cm. Jeg har brukt staver og fastmasker og heklekrok nr 2,5. Den gule fargeklatten gjorde seg godt på den mørke benkeplaten. Og jeg er jo ganske svak for gult. Det er en farge jeg blir glad av, og det trengs visst i et rom hvor jeg ikke trives så godt... De aktivitetene som foregår på et kjøkken er ikke mine favorittsysler for å si det mildt... :-)

Etter hvert skal jeg få tatt bilder av resten av kjøkkenet og alle de små og praktiske detaljene i kjøkkeninnredningen. Jeg liker nemlig dette kjøkkenet.
Og her er utsikten fra verandaen vår i natt.... Jeg ble helt fascinert av himmelen og det utrolige fargespillet i skyene... Bergtatt, trollbundet... Ja, jeg finner ingenting som er vakrere enn naturen her i Finnmark. Om det er sommer eller vinter, samme det.... Jeg tror ikke det finnes noen større Finnmarkspatriot enn meg. Her er jeg født, her har jeg bodd hele mitt liv og noe vakrere finnes ikke for min del :-)

3 kommentarer:

dachsemor sa...

Så mye fint du lager!

Stubbetufsa sa...

Hei, Hekledilla!
Blogger gir meg ikke beskjed når du har lagt inn innlegg! FY!
Jeg syns de løperne dine er flotte, både den blå/hvite og den gule!
Gratulerer med ny leilighet og nytt kjøkken, det blir gøy å møblere og pynte!
Vi er nå på ferietur, og jeg har litt problemer med å lage innlegg med bilder, får se hva jeg har tålmodighet til...
Ha det fint resten av ferien!

Anonym sa...

Takk for interessant informasjon