fredag, mai 11, 2007

Ferdig!

Løperen min er ferdig. Strikket, tovet, nålefiltet og tovet nok en gang. Jeg har gjort noen beregninger underveis og regnet ut at jeg har brukt nærmere 30 effektive arbeidstimer, strikket 67600 masker, stukket ca 15 000 nålestikk og brukt 16 nøster med Mor Aase ullgarn og ca 10 meter med Canto.
Nærbilde av den nålefilta dekoren. Min tiltenkte svigermor og søsteren hennes har vært på besøk og beundret verket mitt. Og ja, jeg er stolt som en hane over denne løperen. Ingen har noe lignende, og ingen kommer til å få det heller (hvis de ikke lager en selv etter bildene mine, noe som er fullstendig lov) for jeg akter ikke å lage flere slike uansett hvor mye svigermor vil ha meg til å lage sånne for salg. Hun vet mange som liker denne typen interiør, sier hun. Men det spørs om de liker prisen jeg vil ha for å lage en sånn. Det blir nemlig ikke billig, for jeg sitter ikke i timesvis og strikker for knapper og glansbilder. Skal jeg legge sjela mi i et produkt så vil jeg ha skikkelig betalt for det, også. I denne løperen har jeg nemlig lagt igjen litt av hvert av følelser, og jeg elsker den. Ha en flott og produktiv helg :-)

12 kommentarer:

elisabethA sa...

Nyyydelig duk. Flotte detaljer og farger. Ja denne kan du være stolt over. For et arbeid du har lagt ned i denne duken.
Ønsker deg en god helg.

Iryl sa...

Nydelig duk! Denne kan du virkelig våre stolt av! Ha en god helg!

Elite sa...

Denne er fin. For et arbeid. Dekoren er lekker.

Heklejenta sa...

Duken ble kjempefin! Den dekoren gjorde virkelig susen!

randi K design sa...

Du er saa dyktig! Jeg bøyer meg dypt i støvet for deg!!! Nydelig løper, forstår godt at svigermor kunne tenkt seg noen av disse!!

turvid sa...

Wow. Den var skikkelig lekker!

God helg.

Muffin sa...

Kjempefin duk! Den kan du godt være stolt av.

grethekristin sa...

Nydelig løper, litt av en jobb men hva gjør vel det da resultatet blir så utrolig flott.

hedvig sa...

Oj - denne løperen var virkelig nydelig! Nå ble jeg skikkelig inspirert! Takk for titten!

Anonym sa...

Den løperen var kjempefin.
Bhw

Kaja Linnerud sa...

Den duken er virkelig fantastisk! Tenk, jeg har ikke engang tenkt tanken at jeg kan strikke og tove duk. Er det vanskelig å beregne størrelsen? Har du brukt rillestrikk? Mange spørsmål som dukket opp i hodet mitt nå!

Inger Anne sa...

Knallfin !