fredag, mai 04, 2007

Jeg trenger flere timer....

....i døgnet. For jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre, men tiden strekker ikke til. Min gode venninne Angelita sendte meg disse pakkene med Cool Aid som jeg skal bruke til å farge disse fire nøstene med Mor Aase- garn. Men jeg vet ikke når jeg får tid. Mellom barnepass og skitne vinduer, klesvask og matlaging så skal jeg jo både strikke, hekle og sy både det ene og det andre...
....og i vinduskarmen min står disse små og vokser seg forhåpentligvis store og sterke til det blir på tide å plante dem ut i hagen. I løpet av juni en gang. I mellomtiden må jeg prikle og vanne og passe på at de holder seg i live sånn at det blir farger og liv i blomsterbedene mine og Vesla har noe å plukke til meg i sommer :-)
Løperen min vokser stadig. Nå har jeg 95 riller igjen å strikke- 190 omganger og 19000 masker igjen. Og Sipusa: Jeg strikker med en fart av 60 masker i minuttet. Det vil si at jeg har ca 317 minutter igjen å sitte å strikke før jeg er ferdig. Litt over 5 timer med andre ord. :-)
Dette med at tiden ikke strekker til til alt jeg har lyst til å gjøre, frustrerer meg litt nå for tiden. Jeg vet at det går mot en lys og deilig årstid med mye uteliv, og da kommer enda mindre til å bli gjort, for på denne tiden av året prioriterer jeg så absolutt å være ute og kose meg med sola og lyset som er så fraværende hele vinteren. Jeg får ta med meg noe småpusk å holde på med ute på terassen hvis vi blir velsignet med mange fine sommerdager, og ellers får man bare ta dagene som de kommer. Ennå er det bare mai, og "årets kaldeste dag"- 17. mai- er bare to uker unna.

2 kommentarer:

Ronille sa...

Innom for å ønske deg ei fin helg *klem*

Sylvia sa...

Håper alt er bra med deg!
På tide å prøve farging med Koolaid hos deg også, ja! jeg synes det er kjempegøy!

Ønsker deg en riktig god helg!